Beehive

PROJECT DESCRIPTION

Phase I: Feb 2013
Phase II: Sept 2014
Location: Taunton
Door colour: Aztec Yellow
Door frame colour: White

This was a major project for both Kuboid and Beehive Self Storage. There were numerous planning issues with this building, particularly as it was located next to the canal and on soft ground. Beehive took the unusual step of taking down the old structure and building a purpose built storage facility on the same footprint. The result is a very high class self storage facility that both Beehive and Kuboid are very proud of.

SCOPE OF WORKS
  • 2-tier mezzanine supply and installation
  • suspended tile fire ceiling
  • column cases
  • staircases and stair enclosures
  • external galvanized staircase
  • soffit panels
  • chequer plate corner guards
  • chequer plate kicker guards
  • lining panels

CUSTOMERS SAY

We started operating self storage on our site at Lopen many years ago. Following the success of the Lopen store we built a second store at Child Okeford. We wanted Taunton to really stand out and become our flagship store. It was imperative that the contractor we chose to build our store understood our requirements and shared our vision. We are extremely happy with all aspects of Kuboid’s work and have no hesitation recommending them.

Richard Stone
Owner, Beehive Self Storage