Space Station St John’s Wood

PROJECT DESCRIPTION

Date: Jan 2015
Location: St John’s Wood
Door colour: White
Door frame colour: Light Gray

St Johns Wood is located in a very prestigious area of London and Space Station chose to convert a part of an existing NCP car park. The sloping floor provided its own challenge and we had to take a great deal of care cutting every individual panel to the angle to achieve the horizontals and verticals. The finished product is a testament to the workmanship of Kuboid and we would encourage everybody to take a look at the site to see what can be achieved.

SCOPE OF WORKS
  • soffit panels
  • security roof mesh
  • chequer plate corner guards
  • chequer plate kicker guards
  • chequer plate wall guards
  • lining panels
  • column cases
  • all vertical pipes boxed in with squareline panels

CUSTOMERS SAY

I first encountered Kuboid at Lockaway in St Johns Wood, a business that Space Station manages under contract. The Lockaway installation was complicated as it involved the integration of an internal roofing and drainage system as well as the partitioning. We found the Kuboid team to be really helpful and patient during the installation, even when we changed tact a few times, nothing was too much trouble and in fact Kuboid team was full of useful ideas and solutions to help us deal with all the issues as they arose.

After the Lockaway project I had no hesitation in using Kuboid again, so when we built an extension at our Uxbridge Store I called them straight away. Kuboid managed the project effectively and efficiently and we are very satisfied with the finished product. Since then we have used Kuboid exclusively for all our self storage developments.

Kevin Prince
General Manager, Space Station