Space Station Uxbridge

PROJECT DESCRIPTION

Date: March 2011
Location: Uxbridge
Door colour: White
Door frame colour: Green

This was a facility with a 1-tier existing mezzanine floor. Due to height restrictions we could not fit a full mezzanine in. The solution was to build a stacker system accessed by a rolling staircase.

SCOPE OF WORKS
  • stacker system supply and installation
  • rolling staircase supply and installation
  • fire protection
  • column cases
  • chequer plate corner guards
  • chequer plates kicker guards

CUSTOMERS SAY

I first encountered Kuboid at Lockaway in St Johns Wood, a business that Space Station manages under contract. The Lockaway installation was complicated as it involved the integration of an internal roofing and drainage system as well as the partitioning. We found the Kuboid team to be really helpful and patient during the installation, even when we changed tact a few times, nothing was too much trouble and in fact Kuboid team was full of useful ideas and solutions to help us deal with all the issues as they arose.

After the Lockaway project I had no hesitation in using Kuboid again, so when we built an extension at our Uxbridge Store I called them straight away. Kuboid managed the project effectively and efficiently and we are very satisfied with the finished product. Since then we have used Kuboid exclusively for all our self storage developments.

Kevin Prince
General Manager, Space Station